background

O NAMA


Društvo za projektovanje, inžinjering i konsalting "FABING" d.o.o. Sarajevo

osnovano je krajem ratne 1994. godine u Sarajevu kao posljedica sanjarenja grupe prijatelja - projektanata da je potrebno baviti se svojim poslom i u teškim vremenima. Realizacija nekoliko projekata odmah poslije rata, koji su u stvari realizacija ideja nastalih u ratu, obezbijedila je stalnu poziciju FABING-u u oblasti projektovanja. U toku dokazivanja svog projektantskog kvaliteta sa stalnim pozitivnim trendovima FABING se profilirao i u oblasti revizije, nadzora i konsaltinga.

Nakon 25 godina projektovanja i nadzora

na realizaciji zahtjevnih projekata FABING je pouzdan, efikasan i kreativan partner. Sve ovo čini čvrstu osnovu za široki i sveobuhvatni spektar projektantsko-konsultantskih i inženjering usluga koje FABING pruža svojim klijentima potvrđuje zrelost, postojanost i iskustvo što su u oblasti našeg djelovanja ključni atributi.

Bavimo se projektovanjem i konsultacijama

u projektovanju konstrukcija. Radimo nadzor i pružamo konsalting usluge u području građevinarstva. Posjedujemo stručnost i iskustvo za poslove revizije projekata, te procjenu stanja i vrijednosti objekata.

FABING je spoj mladosti i iskustva,

entuzijazma i stručnosti, i prava adresa za sve koji ulaze u projekte iz oblasti građevinarstva. Naše nasljedstvo, 25 godina uspješne poslovne istorije, uči nas da rano prepoznamo u kojem pravcu će se mijenjati naše poslovanje i prilagođavati sve intezivnijim promjenama. Na prvom mjestu nam je investicija u naše znanje, te uz praćenje i primjenu savremenih tehnologija mi unapređujemo sebe i naš ukupan poslovni kapacitet na opšte zadovoljstvo.

U uslovima stalno rastuće konkurencije,

sinergija znanja, poslovne kompetencije i iskustva, potkrijepljena impresivnom listom realizovanih projekata, glavna su prednost i ključ uspjeha FABING-a.